Wie wij zijn

Wij zijn Anita Kijf en Frank Osinga van Je Vertrouwenspersoon


Anita Kijf

Ik ben Anita Kijf (1971), en ik werk als vertrouwenspersoon en personal coach. Hiervoor heb ik ruim 10 jaar als leidinggevende gewerkt in de tv-wereld. Drie jaar geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn hart gaan volgen. Ik bied mensen graag een veilige haven en een luisterend oor. Ik weet uit ervaring welke impact (het ontbreken van) werkgeluk kan hebben.

Basisopleiding & werkervaring
Hoewel mijn achtergrond die van Vertaler Spaans is kwam ik al snel terecht in de tv-wereld. Hierin heb ik de afgelopen 15 jaar met plezier gewerkt. Eerst als vertaler-ondertitelaar van tv-programma’s, later als runner en uiteindelijk als leidinggevende (Gedelegeerd Producent) bij een TV-productiehuis. Door mijn ruime werkervaring in een werkomgeving die constant in beweging is, begrijp ik welke dynamieken er kunnen ontstaan binnen een organisatie.

Vakopleiding
Januari 2023: Opleiding tot Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen & Integriteit – afgerond (LIVP). LVV geregistreerd (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen)
Juni 2021: Opleiding tot Coach afgerond (NONONS Amsterdam). EMCC/EQA geaccrediteerd en aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

Frank Osinga

Ik ben Frank Osinga (1968), en ik werk als communicatieadviseur en vertrouwenspersoon bij grotere, corporate bedrijven. Communicatie met en tussen mensen is cruciaal, weet ik uit ervaring. Ik speel daar graag een positieve rol in en ben ook vaak in vertrouwen genomen door medewerkers. Door niet alleen te spreken, maar vooral ook door te luisteren.

Basisopleiding & werkervaring
Na mijn propaedeuse Psychologie heb ik mijn master Communicatiekunde afgerond aan de RUG in Groningen. De afgelopen jaren heb ik voor bedrijven als GKN Fokker, PostNL en AVR Afvalverwerking gewerkt, waarbij mijn rol zich toespitst op de strategische en creatieve vraagstukken van zowel externe als interne communicatie. Daarnaast heb ik -met een business partner- jaren een headhuntingsbureau geleid.

Vakopleiding
Juni 2023: Opleiding tot Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen & Integriteit – afgerond (LIVP). LVV geregistreerd (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen)

Juli 2023: Verdiepingsmodule Integriteit - afgerond (LIVP).